Vi svenskar

Vi svenskar

Vi ska absolut inte påstå att vi är vackra eller bra, vi är OK på sin höjd och om vi är det så beror det till stor del på att vi har haft turen att få ett bra jobb eller familj. Vi är lyckligt lottade som bara badar i ångest och sjukdom, vi har i alla fall inte cancer eller AIDS eller så.

Vi håller käften och går förbi. Vi ska absolut inte lägga oss i några grannars fejder eller problem. Granngubben spöar kärringen men "säg inget dumt nu" råder långt långt längre än "varför gör vi ingenting". Däremot om garageporten inte är målad då är det tamejfan pinsamt.Ser ju förjävligt ut.
Vi berättar ingenting om oss själva - anything you say or do will and can be used against you in the courter of the jantelaw - och vi är nöjda med att det är OK. Hur fan kan ni klaga när ni har mat på bordet och inte AIDS. Och tänk på barnen i Somalia.

Vi ska om vi har ett behov att försöka förbättra i såna fall fokusera på politikerna, "svårt att få livet att funka med 900.000 i månaden". Jävla system. För mycket rött eller blått. Och hur fan kan man förbjuda folk att röka på krogen, det är ju deras liv, deras lungor.

Sen ska vi gå hem till våra familjer, älska våra ungar så att det brinner i hjärtat, men inte kramas för mycket. Var försiktig med närheten så att inte ungfanskapet blir bög eller får några andra fel. Framförallt vara försiktiga så vi inte känner för mycket.  Sen när vi ser våra fascinerade kvinnor ska vi lite försiktigt med halvribba försöka förföra henne. Med utgångsläget att hon helst av allt inte vill. Tjata till sig ett samlag åsen gå å lägga sig.

Drömma om Lanzarote och att vara jättefull och att kramas och knulla på riktigt. Eller dansa!



Dags att sluta akta sig
Dags att sluta vara rädd
Dags att sluta vara nöjd med OK
Dags att sluta vara mittemellan
Dags att börja leva på allvar.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0